Apie tai – trečiadienį 9.10 val. tiesioginėje „Žinių radijo“ pokalbių ir ginčų laidoje „Raktas“. Kartojimas – 19.55 val.
Laidos vedėjas – Audrys Antanaitis.
Laidoje dalyvauja Seimo narė Vincė Vaidevutė Margevičienė, Vyriausybės atstovas Kauno apskrityje Vasilijus Popovas ir Kauno tarybos narys Arvydas Garbaravičius.
Kaip aš iš jų visų juoksiuos, kai jie skubėdami išpūsti šį burbulą, bus priversti kardinaliai pakeisti laidos tematiką, nes ankstesnioji tiesiog yra nesąmonė, kurie ją sukūrė dėl savo nesigilinimo (matyt dėl to paties noro kuo greičiau išpūsti burbulą) arba dėl nenoro gilintis.
Paskutinis taisė Aš; 2007.05.29, 16:33.
Priežastis: Taisyta atsižvelgiant į Kema #2324 komentarą ;)
Jei šita buvo skirta man tai galiu atsakyti, kad puikiai išmanau ką prieš tai pasakiau, o jei tamsta nieko neišmanai tai gali nieko ir nerašyti, nes forume yra daugiau žmonių šį tą išmanančių.
po mėnesio savo areną atidarys Šiauliai, vėliau Klaipėda, galbūt Panevėžys. Konkurencija yra labai didelė ir Kaunui reikia labai stipriai pasitempti“, - Lietuvos radijui kalbėjo premjeras.
žiūriu kirkilis irgi geras "outas"... klaipėdos arena turbūt dar didesnėje nežinioje kol kas nei kauno, o jis ją stato pirmiau, nei panevėžio. panevėžy jau statybos prasidėjo, tegu pasidomi labiau, prieš pareiškimus svaidydamas...
žiūriu kirkilis irgi geras "outas"... klaipėdos arena turbūt dar didesnėje nežinioje kol kas nei kauno, o jis ją stato pirmiau, nei panevėžio. panevėžy jau statybos prasidėjo, tegu pasidomi labiau, prieš pareiškimus svaidydamas...
jo klaipeda tik pradejo galimybiu studija, kuri baigsis liepos men.
nu ka, siandien gavo prancuzu laiska, kuriame rasoma, kad koncesijos mokestis nezinomas, o biudzetines arenos kaina bus galima nustatyti tikpo techninio projekto, kuriam praso pinigu is savivaldybes ir 6 menesiu. Kaip supratau, si ketvirtadieni taryba svarstys apie derybu nutraukima su BBI.
When a man lies, he murders some part of the world
kažkokie vėjai kaip visada. iš kur atsirado tie papildomi 6 mėnesiai?.. įvykiai keičiasi kaip kaleidoskope, žiūrėsim, kas čia toliau dėsis, o gal čia tik francams pagąsdinti eilinį kartą?.. labai to tikiuosi
Comment